35 nemme måder at spare penge

Spare penge som en lille virksomhed kan være en vanskelig opgave-hvis du er en begynder især, penge kan være stram allerede. Du har sandsynligvis ikke en stor del af din indtægt, som du kan tuck væk som besparelser, og du velkommen muligheder for at gøre din virksomhed mere omkostningseffektive. Vi har samlet en liste af penge at spare tips — måder for dig at trimme overhead her, og øge effektiviteten der, indtil du er på din vej til bedre finansielle sundhed. Hver elselskab har forskellige kontrakter, sødestoffer, særlige tilbud og gas og elektricitet combos. Du skulle ansætte en hær af boffins at samle og crunch alle info at finde ud af hvilken en er bedst for dig. Heldigvis for newzealændere, har nogen gjort netop dette. Webstedet Powerswitch har en konstant opdateret database, og tilbyder en gratis trinvis proces for at finde ud af hvilket selskab der er bedst. En hovedtotal for fem minutters arbejde sparet mig $250. Oversøiske læsere – Lad mig vide, hvis der er en ligedannet service i dit land, og jeg vil tilføje det.

Jeg plejede at bo i Charlotte. Jeg var en sygeplejerske på Carolina Medical Center i et år. Jeg boede uptown så kunne gå til barer, men var nødt til at køre til arbejde :(jeg er ikke alt om ridning en cykel efter en 12-timers skift lol du har ret, ture er absolut bedre at spare op til!

Får du den bedste rente på din mobiltelefon? Stopper du på den billigste tankstation? Kan du tjene en bedre rente ved en anden bank? Svarene på disse spørgsmål er blot et par klik væk. Til det websted, der kan hjælpe dig med at spare tune i morgen på News4 i dag din NBC-Washington nyheder.

Brugte genstande, herunder beklædning, biler og elektronik omkostningerne betydeligt mindre end nye elementer. Eksempler på sådanne tilbud vrimler. Prøv shopping på sparsommelighed butikker, pawnshops, garage salg og brugt bil partier. Bukser og skjorter, der sælger for $100 eller flere nye rutinemæssigt sælge for mindre end $5 på mange Genbrugsbutikker og små apparater, der normalt omkostninger $100 eller mere ny kan købes for mindre end $10 i Genbrugsbutikker. Værktøjer såsom motorsave, der ville koste flere hundrede dollars nye ofte sælge for mindre end $20 stykket på mange pawnshops. Du kan ofte købe en bedre kvalitet af varer og betale en brøkdel af prisen ved at købe brugt. To eller tre år gamle luksusbiler såsom Mercedes kan ofte købes på brugt bil partier til samme pris som en ny Chevy. Brugte computere kan købes for $150-$200, mens nye modeller sælger for $2.000.

Gæld. Du låne penge nu, så du kan bruge det, yay! Men så har du til at betale det tilbage, og typisk betale tilbage mere end du lånte, boo! Du har mistet penge som et resultat. Det ekstra beløb du tilbagebetale bestemmes af rente; den årlige kaldet APR.

Ovenpå, butikker som Best Buy, Walmart, Target og andre tilbyder også i butikken pickup. Det betyder du ikke nødt til at være den person, der går ind i butikken, på udkig efter en Blu-Ray film og gå ud med en 4K TV, PS4 og en soundbar. Du bare gå og samle op præcis, hvad du har brug for, og gå hjem. Enkel.

Det lyder som en god idé først, da du får en rabat. Men hvad plejer at ske, er du gå tilbage til butikken og begynde at købe flere ting, fordi du bruger kredit. Gælden vil holde hober sig, indtil du er på det punkt, hvor du nødt til at foretage månedlige betalinger for lang tid at betale gælden. De 10% du i første omgang reddet ved at få kortet bliver skyllet væk af interesse på kortet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.