Din bedste Tips til at spare et par ekstra bukke

De finansielle krav præsenteret ved en ny tilføjelse til familien kan overvælde nye forældre. Omkostninger til legetøj, bleer, tøj og medicinske omkostninger montere op hurtigt. Faktor i omkostningerne til college 18 år ned linjen, og det er ikke underligt nye forældre panik. Læse om tips til at afhjælpe den bekymring og omkostninger alle nye forældre står over for. Hvis du har råd til at erstatte tøj en eller to gange om året, kan det være det værd, fordi du får nye ting, der rejser din spiritus og gør du føler dig godt for først par gange du bære det. Problemet er, omkring 95% af rimeligt prissat ting (vi betyder billige”her…) skrumper, tasker, afskalninger, svinder, og falder fra hinanden efter et par wearings.

Din fryser virker meget mere effektivt, hvis det er fuld. De kolde varer hjælper med at holde hinanden kolde, og fryseren behøver ikke at arbejde så hårdt. Du kan bruge poser med is til at holde fryseren ved kapacitet, hvis du ikke helt har maden til at fylde det, men bare sørg for du forlade om 1 tomme på hver side af kraterets for bedre luft udveksling.

På din næste butik, holde øje med salgspriserne”på hylderne. Disse små tal fortæller dig, hvor meget noget koster pr. 100g, 100ml eller pr. vare. Denne forbruger supermagt giver os X-ray vision, som kan trænge ind i komplicerede prissætning, forskellige pakningsstørrelser, salgsfremmende gimmicks, overdådige emballage og alle de andre assorterede lort.

Leder du efter flere tips til at spare penge? Eller har brug for motivation til at gemme? Lad USA sparer hjælpe dig med at nå dine besparelser mål? Det hele starter, når du foretager en forpligtelse til selv at spare. Det første skridt i dag og tage det Amerika sparer løfte om at spare penge og reducere gælden bygge rigdom over tid. Og det stopper ikke der. Amerika sparer vil holde dig motiveret med information, råd, tips og påmindelser til at hjælpe dig med at nå dine besparelser mål. Tænk på os som din egen personlige support system.

Desværre er jeg stadig i leje… et værelse… og en mor til to. Og for nogle grund Ihave aldrig været i stand til at få”couoponing. Ligesom hvor jeg faktisk spare penge! Så hvis du kunne behage lod nogen tips om denne sag ville jeg så højlig påskønne det.

Derudover vil at skabe en menu og danner en indkøbsliste af nødvendige elementer gøre dig til at købe alt hvad du behøver i én tur. Dette vil holde dig fra at glemme at købe afgørende ingredienser, som vil få dig til at spilde tid og gas penge går tilbage til butikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.